Ben je woonachtig in de omgeving van Zevenaar en klaar voor een eerste of volgende stap in je carrière? Vind je het daarnaast gaaf om de échte techniek van dichtbij te bewonderen en ambieer je een betekenisvolle baan in een productieomgeving? Lees dan zeker even verder!

Wij zijn voor een organisatie die actief is in de plaatbewerking, op zoek naar een Onderhoudsmonteur Technische Dienst. In deze functie ben je werkzaam in dagdienst.

Omschrijving

In jouw rol van onderhoudsmonteur ben je het eerste aanspreekpunt voor de operators. Als er een storing optreedt, sta jij vooraan om deze op een veilige manier te verhelpen. Je bent zowel met mechanische, elektrische en besturingstechnische (PC en/of PLC) werkzaamheden bezig. Heb je kennis nodig? Dan regelen wij een opleiding of training voor je! Vanuit jouw rol doe je verbetervoorstellen en implementeer je nieuwe machines. Denk hierbij aan een lasrobot, ponsmachine of kantbank. Je werkt intensief samen met externe onderhoudsmonteurs en andere collega's. Daarnaast ben je alert en denk je actief mee wanneer het gaat over de algemene (machine) veiligheid binnen het bedrijf.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur 'Mechatronica' of vergelijkbaar. Daarnaast beschik je over (stage) ervaring in een soortgelijke functie. Je bent communicatief vaardig, neemt initiatieven en bent stressbestendig.

Dit bieden wij jou

Je wordt onderdeel van een groep fijne collega's binnen een gezond en stabiel familiebedrijf.

Verder:

  • krijg je volop de kans om je kennis en kunde te blijven ontwikkelen, d.m.v. een opleidingsbudget;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • zal je startsalaris tussen de €2.800,- en €3.500,- bruto per maand bedragen.

Meer informatie

Onze collega Aike zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures