Voor een snelgroeiend bedrijf in de regio Doetinchem, actief in de ontwikkeling van toebehoren voor de kozijnindustrie, zijn wij op zoek naar een machineoperator! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin je volop de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen in een prettige werkomgeving? Lees dan zeker even verder!

Omschrijving

In de rol van machineoperator steek je samen met je collega's de handen uit de mouwen. Je bewerkt grondstoffen zoals aluminium en glasvezel met CNC machines. Tijdens de dagelijkse productieprocessen sta jij aan de knoppen en zorg je ervoor dat de zaag- en freeswerkzaamheden nauwkeurig worden uitgevoerd. Uiteraard voer je de programma's secuur in, aan de hand van een klantbestelling. In jouw functie heb je altijd oog voor orde en veiligheid op de werkvloer.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar iemand met een grote interesse in de techniek. Ervaring is geen vereiste! Je krijgt hier volop de mogelijkheid om het vak te leren van echte techneuten. Voer je je werkzaamheden goed uit en zit je lekker in je vel? Dan krijg je meer taken en verantwoordelijkheden. Het is mooi meegenomen als je een technische vooropleiding hebt afgerond.

Dit bieden wij jou

Je wordt onderdeel van een team bestaande uit ongeveer 40 collega's en begint iedere vrijdag om 16.00 uur jouw weekend!

Verder:

  • zal je startsalaris tussen de €2.600,- en €3.200,- bruto per maand bedragen;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • krijg je een fors opleidingsbudget tot je beschikking;
  • kom je terecht op een werkplek waar je gezien wordt en voldoende kansen krijgt om je te ontwikkelen.

Meer informatie

Onze collega George zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

George Mokhtar

Oog voor de perfecte match

Consultant techniek Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures