Voor een opdrachtgever in de omgeving van Doetinchem, actief in de metaalbewerking, zijn wij op zoek naar een kwaliteitsfunctionaris.

Omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteitsprocessen binnen het productieproces. Je taken omvatten het onderhouden en indien nodig verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001-2015, evenals het begeleiden van interne en externe audits. Je bespreekt kwaliteitsmethodieken met verschillende teams om gezamenlijk te bepalen welke acties moeten worden ondernomen bij eventuele wijzigingen. Daarnaast voer je als QA specialist verschillende kwaliteitstaken uit, waaronder de controle van inkomende goederen, het registreren, verwerken en beantwoorden van meetrapporten, het afhandelen van kwaliteitsklachten van klanten, het melden van kwaliteitsproblemen aan leveranciers en interne kwaliteitsmeldingen. Naast het uitvoeren van de standaard kwaliteitswerkzaamheden (minimaal 40%), richt je je op het continu verbeteren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van processen. Je doorziet snel waar het beter kan en weet dit te vertalen naar praktische oplossingen.

Hier herken jij jezelf in

Je voelt haarfijn wat er speelt, welke stakeholders en belangen er zijn, welke hobbels zij zien en wat nog uitgezocht moet worden. Je speelt hierop in, neemt initiatief en pakt een faciliterende rol. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen en neem je de verantwoordelijkheid voor de processen. Overtuigend en daadkrachtig zijn twee termen waarin jij je goed kunt vinden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel in woord en geschrift en tot slot ben je fulltime beschikbaar. Tot slot heb je een goede kennis van meetapparaten, kalibratie en vorm- en plaats toleranties.

Dit bieden wij jou

Je wordt onderdeel van een groeiende organisatie waar je een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid gaat vervullen. Je krijgt binnen dit bedrijf volop de ruimte jezelf te blijven ontwikkelen.

Verder:

  • bieden wij een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, waarna je rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever;
  • stellen wij een fors opleidingsbudget beschikbaar, omdat wij het belangrijk vinden dat jij jouw kennis en kunde kunt blijven ontwikkelen;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • ontvang je op jaarbasis 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (bij fulltime);
  • bieden wij een startsalaris dat, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand zal bedragen.

Meer informatie

Onze collega Yoran zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

Yoran Wennink

Oog voor innovatie

Consultant techniek Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures