Heb jij altijd al willen werken aan uitdagende processen in de voedingsmiddelenindustrie? Vind je het daarnaast gaaf om je bezig te houden met het ontwikkelen en onderhouden van software? Dan is dit wellicht de perfecte vacature voor je. Wij zijn op zoek naar een software engineer PLC.

Omschrijving

In jouw functie van software engineer PLC ben je verantwoordelijk voor je eigen deel van een project. Afhankelijk van je kennis en ervaring ontwikkel je met de klant een functioneel ontwerp. Zodra dit ontwerp definitief is ga je aan de slag met het ontwikkelen van software. Naast het programmeren ben je gedurende het project verantwoordelijk voor het beheren van documentatie en het schrijven van handleidingen voor de gebruikers. Je stelt deze projecten zelf in bedrijf, zowel in het binnen- als buitenland.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting elektrotechniek, mechatronica, industriële automatisering, besturingstechniek of vergelijkbaar. Daarnaast beschik je over minimaal 2 jaar relevante werkervaring en ben je bekend met diverse PLC programmatuur, bij voorkeur Siemens TIA Portal en / of Siemens S7. Het is een pré als je beschikt over programmeerkennis richting Siemens WinCC, Inductive Automation Ignition en / of Allan Bradley PLC. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Daarnaast ben je bereid om op locatie van de opdrachtgevers te werken. Incidenteel werk je buiten de reguliere werktijden.

Dit bieden wij jou

Je komt te vallen onder de cao 'Metaal & Techniek' en start met een jaarcontract.

Verder:

  • zal je startsalaris tussen de €3.000,- en €3.800,- bruto per maand bedragen;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • krijg je een fors opleidingsbudget tot je beschikking;
  • treed je na een jaar rechtstreeks in dienst!

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten! Onze collega Aike gaat graag met je in gesprek en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures