Ook geen zin om elke dag in de file te staan en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je contact hebt met een diverse klantenkring in de machinebouw, maakindustrie, scheepsbouw en productie? Dan is de vacature van product specialist wellicht iets voor jou!

Omschrijving

Als product specialist (elektrische aandrijvingen) ben je mede verantwoordelijk voor het selecteren, adviseren en verkopen van met name elektromotoren en besturingen, waarbij je veelvuldig samenwerkt met je collega's van de afdelingen inkoop, verkoop en logistiek. De focus ligt op motion en controls producten, zoals servo, PLC en HMI voor de elektromotoren, motor reductoren en frequentieregelaars.

Op basis van klantspecificaties maak je berekeningen en adviseer je over producten en systemen. Vanuit een technisch vraagstuk werk je offertes uit en volg je deze op. Je ondersteunt bij de bewaking en verwerking van orders en mogelijk bezoek je klanten voor advies over ontwerp en service.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met MBO/HBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding en/of ervaring. Daarnaast heb je een grote affiniteit met techniek, bij voorkeur aandrijftechniek. Een achtergrond richting elektrotechniek / mechatronica is een pré. Daarnaast ben je communicatief sterk, servicegericht en een enthousiaste doorzetter. Tot slot beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Engels of Duits is een pré.

Dit bieden wij jou

Je start met een inwerkperiode, waarin jouw collega's je coachen en begeleiden. Je wordt gekoppeld aan een buddy die je wegwijs gaat maken binnen de organisatie. Je krijgt vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak en valt onder de cao Technische Groothandel.

Verder:

  • ontvang je direct een jaarcontract, met pensioen opbouw vanaf je 1e werkdag;
  • krijg je een fors opleidingsbudget tot je beschikking om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken;
  • zal je startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €2.900,- en €4.500,- bruto per maand bedragen.

Meer informatie

Onze collega George zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

  • 0314-374940 / 06-13133729
  • 06-22497714 (WhatsApp)
  • George@janssentechniek.nl

George Mokhtar

Oog voor de perfecte match

Consultant techniek Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures