Voor een opdrachtgever in de omgeving van Winterswijk, actief in de bouw van luxe interieurs, zijn wij op zoek naar een planning & proces analist! Naast het opstellen, aanpassen en beheren van de diverse planningen, houd je je bezig met het analyseren van de voorgang en het urenverbruik.

Omschrijving

In jouw rol van planning & proces analist, word je onderdeel van de afdeling 'Bedrijfsbureau', bestaande uit calculatie, planning inkoop en projectmanagement. Door de organisatiegroei en grotere projecten, is de focus verschoven naar voornamelijk planning en budget. Er is een nieuwe manier van calculeren geïntroduceerd en men is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe planningsmethode. Hierdoor wordt snel inzichtelijk hoe de budgetten de capaciteiten zich verhouden tot de planning. De bezetting op jouw afdeling bedraagt 6fte, bestaande uit een fijne mix van nieuwe en ervaren collega's. In jouw rol wil je een optimale inrichting van het proces realiseren.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ervaring in planprocessen in de maakindustrie. Je bent leergierig en vult je kennis graag aan met nieuwe knowhow over de luxe interieurbouw. Je werkt gestructureerd en bent cijfermatig en analytisch ingesteld. Daarnaast bewaar je de kalmte en het overzicht.

Het zou prettig zijn als je over een afgeronde opleiding op minimaal mbo beschikt, richting logistiek management, supply chain management of technische bedrijfskunde. Het is van belang dat je over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie beschikt en zowel de Nederlandse als Engelse taal beheerst in woord en geschrift. Bij voorkeur heb je gewerkt met planning- en calculatiesystemen zoals Proteus en/of Primavera en beschik je over een gevorderde ervaring met Excel.

Dit bieden wij jou

Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en waardering, waarbij je in een hechte groep samenwerkt.

Verder:

  • zal je startsalaris tussen de €2.800,- en €3.600,- bruto per maand bedragen;
  • wordt er geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling, onder andere d.m.v. een scholingsbudget;
  • krijg je op jaarbasis bij fulltime 24 vakantiedagen en 19 Atv-dagen.

Meer informatie

Onze collega George zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

  • 0314-374940 / 06-13133729
  • 06-22497714 (Whatsapp)
  • George@janssentechniek.nl

George Mokhtar

Oog voor de perfecte match

Consultant techniek Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures