Beschik je over ervaring als teamleider (engineering) in de machinebouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een specialist in de productie en levering van machines voor de pluimvee-industrie, zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider project engineering.

Omschrijving

In de rol van teamleider project engineering vervul je een cruciale en veelzijdige functie binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het combineren van je technische kennis met sterke leidinggevende vaardigheden. Dit houdt in dat je zowel de inhoudelijke aspecten van HVAC-projecten beheert als het leiden van de project- en sales engineering teams. Je verdeelt je tijd tussen het coördineren en motiveren van je teams en het toepassen van je uitgebreide expertise in HVAC-systemen om technische problemen op te lossen en innovatie te bevorderen.

Naast je technische verantwoordelijkheden neem je ook de leiding over de dagelijkse sturing en coördinatie van de project- en sales engineering afdelingen. Hierbij zorg je voor een efficiënte planning en uitvoering van werkzaamheden. Je organiseert wekelijkse vergaderingen met de sales- en project-engineers om prioriteiten, weekplanningen en standaardisatie-initiatieven te bespreken. Je hebt oog voor detail en een sterk ontwikkeld gevoel voor prioriteitstelling, wat ervoor zorgt dat projecten tijdig en binnen budget worden afgerond.

Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen, zoals sales en inkoop, om ervoor te zorgen dat projecten niet alleen technisch succesvol zijn, maar ook kosteneffectief. Je rapporteert regelmatig over de voortgang van projecten, de prestaties van je team en de resultaten van verbeterinitiatieven en je doet voorstellen voor verdere optimalisatie.

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een HBO+ werk- / en denkniveau, met meerdere jaren ervaring als product- of sales engineer. Daarnaast beschik je over ervaring in projectleiding en procesoptimalisatie. Je hebt kennis van het opstellen van proces- en productontwikkelingsmethoden en beschikt over leidinggevende ervaring. Tot slot beschik je over zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift.

Dit bieden wij jou

Je komt terecht in een uitdagende rol met veel verantwoordelijkheden in een technisch-commerciële omgeving.

Daarnaast:

  • zal je startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €4.000,- en €5.500,- bruto per maand bedragen;
  • Bouw je (bij fulltime) per jaar 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen op;
  • bouw je vanaf je 1e werkdag pensioen op;
  • is er een fors opleidingsbudget beschikbaar om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Meer informatie

Onze collega Aike zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures