Heb jij een passie voor techniek en ben je op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling? Deze kans krijg je in de omgeving Zevenaar, in de functie van technisch medewerker. Onze opdrachtgever is actief in het onderhoud van medische hulpmiddelen, voor ziekenhuizen in Nederland en andere Europese landen. Je treedt hier rechtstreeks in dienst!

Omschrijving

In jouw rol van technisch medewerker, ben je voor een groot deel met fijnmechanische werkzaamheden bezig. Je repareert medische hulpmiddelen en voert incidenteel inspecties uit bij ziekenhuizen op locatie. Mogelijk word je betrokken bij kwaliteitscontroles na een uitgebreide inwerkperiode.

Hier herken jij jezelf in

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding of door ervaring met fijnmechanische en/of (basis) elektrotechnische werkzaamheden. Je staat open voor ontwikkeling en het volgen van een uitgebreide interne opleiding tot specialist in onderhoud en reparatie van medische hulpmiddelen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die fulltime beschikbaar is. Je beschikt over uitstekende fijnmechanische vaardigheden, je bent nauwkeurig en kwaliteitsbewust en beschikt over een flexibele en servicegerichte instelling.

Dit bieden wij jou

Je krijgt bij onze opdrachtgever een zelfstandige functie in dagdienst, binnen een klein team met enthousiaste collega's.

Verder:

  • treed je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever;
  • zal je startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €2.600,- en €3.300,- bruto per maand bedragen;
  • ontvang je op jaarbasis, bij fulltime, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
  • is er een fors opleidingsbudget beschikbaar t.b.v. je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Onze collega Aike zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures