Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je ’s nachts de rust en stilte van de natuur kunt ervaren, terwijl je ook een belangrijke bijdrage levert aan de veiligheid? Wij zoeken een enthousiaste beveiligingsmedewerker die ’s nachts verschillende zonneparken langsrijdt om toezicht te houden en foto’s te maken. Deze functie is ideaal voor iemand met een tussenjaar of voor wie op zoek is naar een flexibele bijverdienste.

Omschrijving

In deze functie rijd je 's nachts langs verschillende zonneparken om deze te controleren op onregelmatigheden. Je maakt foto's ter documentatie. Daarnaast rapporteer je verdachte situaties of incidenten volgens voorgeschreven procedures. Tot slot daag je zorg voor een effectieve en zichtbare aanwezigheid om diefstal en vandalisme te voorkomen. Je werktijden vallen tussen 20.00 – 06.00 uur (ook in de weekenden).

Hier herken jij jezelf in

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal een B rijbewijs. je bent betrouwbaar en beschikt over een verantwoordelijk karakter, aangezien je 's nachts alleen op pad gaat. Je hebt oog voor detail en bent nauwkeurig in het maken van foto's en het rapporteren van bevindingen. Basiskennis van beveiliging is een pre, maar geen vereiste. Onze opdrachtgever zorgt voor de nodige instructies en vervoer vanuit Zutphen.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een flexibele bijbaan met een aantrekkelijk salaris, ideaal voor bijvoorbeeld studenten met een tussenjaar.

Verder

  • krijg je de mogelijkheid om zelfstandig te werken in een rustige omgeving;
  • krijg je de kans om ervaring op te doen in de beveiligingssector;
  • krijg je begeleiding en ondersteuning om je werk goed uit te kunnen voeren.

Meer informatie

Heb je zin in een avontuurlijke baan vol uitdaging? Neem dan eens contact op met onze collega Aike, die je graag meer vertelt over deze mooie kans! 

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature