Heb je het gevoel dat jouw commerciële kwaliteiten niet tot zijn recht komen? Deze kans ligt binnen handbereik bij een toonaangevend bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige transport- en procesbanden. Onze opdrachtgever levert innovatieve oplossingen voor diverse sectoren, van luchthavens tot grote logistieke centra. In een omgeving waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan, krijg je de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen en rechtstreeks in dienst te treden!

Omschrijving

Als Junior Accountmanager realiseer je de verkoopdoelstellingen in het aangewezen verkoopgebied en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met key accounts en leveranciers. Je beheert offertes en opdrachten, behandelt binnenkomende aanvragen en volgt de voortgang van opdrachten. Je bepaalt levertijden en prioriteiten en werkt nauw samen met de Sales Area Manager om commerciële doelstellingen te behalen. Daarnaast zorg je voor de inkoop van order gerelateerde materialen bij toeleveranciers en houd je klantgegevens up-to-date. Ook behandel je reclamaties en handel je deze af. Deze rol biedt de mogelijkheid om je productkennis te verdiepen en je voor te bereiden op een rol in de buitendienst.

Hier herken jij jezelf in

Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met computerprogramma’s en bij voorkeur met SAP. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, en je hebt een technische interesse. Je bent gemotiveerd om je verder te ontwikkelen en de benodigde productkennis op te bouwen. Met je sterke communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichte houding ben je enthousiast over klantcontact en bied je altijd een hoge service.

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou de kans om te werken in een zelfstandige rol als Junior accountmanager binnen een dynamisch team van gemotiveerde collega’s. Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever!

Verder:

  • zal je startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €2.750,- en €3.400,- bruto per maand bedragen;
  • heb je recht op 25 vakantiedagen, 3 vastgestelde atv-dagen, en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
  • geniet je van een premievrije pensioensopbouw en een dertiende maand;
  • krijg je toegang tot een actieve personeelsvereniging die leuke bedrijfsuitjes organiseert.

Meer informatie

Onze collega Aike zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

  • 0314-374940 / 06-30247659
  • 06-22497714 (WhatsApp)
  • Aike@janssentechniek.nl

Aike Willemsen

Oog voor doelen halen

Vestigingsmanager Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures