Zoek je meer uitdaging in je werk als monteur? Voor een groeiend bedrijf in Lichtenvoorde zoeken wij een deuren-monteur! Je gaat aan de slag met het plaatsen van automatische schuifdeuren op unieke locaties.

Omschrijving

In de functie van deuren-monteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van automatische schuifdeuren bij zorginstellingen en farmaceutische bedrijven. De communicatie met de klant en de aannemer op locatie is een belangrijk onderdeel van het werk. Vaak werk je samen met een collega op projectbasis en voer je de werkzaamheden zelfstandig uit. Dankzij een bus met de juiste gereedschappen en een professioneel team dat vanuit kantoor ondersteuning biedt, kunnen de projecten soepel en efficiënt worden afgerond. Door een combinatie van technische kennis en een klantgerichte aanpak lever je telkens een hoogwaardig resultaat op.

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand met minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een mechanische achtergrond. Ervaring in elektrotechniek is mooi meegenomen, maar geen must. Een geldig VCA-certificaat is belangrijk, of de bereidheid om dit te behalen. Het is een voordeel als er al enige ervaring is in montagewerkzaamheden. Zelfstandig werken gaat je goed af, maar ook in teamverband weet je je draai te vinden. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B, en als je bereid bent om in de kost te gaan voor bepaalde projecten, heb je bij ons een streepje voor!

Dit bieden wij jou

Je komt te werken in een hecht team met een informele werksfeer, waar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voorop staan. Samen met professionele collega's werk je aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving.

Verder:

  • ontvang je een startsalaris tussen de €2.500,- en €3.250,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • krijg je de beschikking over een volledig ingerichte bus met al het benodigde gereedschap;
  • bouw je wettelijk en bovenwettelijk verlof op, met flexibele opname buiten de bouwvak;
  • heb je de mogelijkheid om in de kost te gaan, waardoor je vaak op vrijdag vrij bent.

Meer informatie

Onze collega George zit voor je klaar! Je kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens:

  • 0314-374940 / 06-13133729
  • 06-22497714 (WhatsApp)
  • George@janssentechniek.nl

George Mokhtar

Oog voor de perfecte match

Consultant techniek Doetinchem

Deel deze vacature

Gerelateerde vacatures